Strafcorner

The ultimate weapon to score!

 

Penalty corner

3D analyse SIMI

Meten is weten. Het Hockey Performance Centre beschikt over een 3D analyse systeem (SIMI 3D motion) waarmee de strafcorner tot in detail kan worden gemeten en op die manier kan worden gekeken waar de corner nog verbeterd kan worden.

Video analyse

Laat jouw strafcorner beoordelen door een specialist door een video te sturen naar het Hockey Performance Centre en ontvang feedback van bijvoorbeeld Mink van der Weerden. Vervolgens ga je hiermee aan de slag om jouw corner nog beter te maken!

Techniek training

De strafcorner is een technische beweging, daarom zorgt het verbeteren van de techniek tot de beste prestaties. Interesse in een strafcornertraining van een specialist, zoals Mink van der Weerden, om nog beter te worden, dat kan! Wij regelen een training voor een individu of een groep.

Fysieke training

Niet alleen de techniek is te optimaliseren, ook fysiek kan men er voor zorgen optimaal voorbereid te zijn. Met de juiste fysieke training specifiek voor de strafcorner gaan de ballen nog harder. En daarnaast voorkomt het blessures.

Workshops

Alles wat het Hockey Performance Centre weet en doet op het gebied van de strafcorner, delen wij graag met de hockeywereld. Wil jij bijvoorbeeld een presentatie van Mink van der Weerden over de strafcorner in combinatie met een techniek- en fysieke training, neem contact met ons op!

Interesse in een of meerdere van deze diensten,

neem contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is.

Contact