Professionals

Ons team staat voor je klaar!

Het Hockey Performance Centre is een organisatie die is ontstaan uit een bundeling van krachten. Centraal daarbij staat het ideaal om te werken aan prestatiebevordering in de hockeysport in de breedste zin van het woord, zowel op team- als op individueel niveau, zowel voor de ambitieuze breedtesporter als voor de tophockeyer.

Nadat ervaring is opgedaan in de paramedische begeleiding bij Nederlandse topclubs en diverse nationale hockeybonden, is in 2016 het Hockey Performance Centre opgestart: een unieke combinatie van paramedische disciplines, bewegingswetenschappen, innovatie en training, gericht op het verbeteren van de prestaties van individuele hockeyers en hockeyteams. Hiervoor beschikken wij over een SportFieldLab op onze locatie in Eindhoven. Daarnaast hebben wij de mogelijkheden om op locatie, bijvoorbeeld op de club, onze werkzaamheden te verrichten.

Het Hockey Performance Centre is altijd op zoek naar innovatieve partners waarmee we gezamenlijk nieuwe producten en/of diensten kunnen ontwikkelen ten behoeve van de hockeysport of meer specifiek gericht op onze diensten. Dus, loop je al een tijdje rond met een idee, denk je dat onze samenwerking goed zou zijn voor de ontwikkeling van de sport, dan horen we het graag.

Missie:

Vanuit kennis, gericht onderzoek en innovatieve ontwikkelingen wil het Hockey Performance Centre de mondiale veldhockeysport én de internationale veldhockeyspeler beter laten presteren.

Visie:

Onze missie bereiken we door volledig bekend te zijn met alle actuele ontwikkelingen op hockeygebied. Van daaruit kijken we over de bestaande grenzen. Gedegen onderzoek en data-analyse spelen daarbij een grote rol. In samenwerking met gespecialiseerde partijen binnen en buiten ons netwerk, zoeken we naar de meest optimale manier om vernieuwingen, gericht op het verbeteren van de prestatie, door te voeren.

Ons team

Paul Maas:
Fieldlab Manager
Master Sports Physical Therapist

Wilco Hameetman:
Operationeel Fieldlab Manager
Embedded Scientist

Willem Boerenkamp:
Physical Performance Manager

Mink van der Weerden:
Performance Trainer

Laura Nunnink:
Performance Trainer

Maak een afspraak Afspraak maken