Fysieke begeleiding

Sterker lichaam, betere prestaties!

 

Physical guidance

Ieder individu, team of club kunnen wij helpen met fysieke begeleiding. Wij als Hockey Performance Centre geloven dat een sterker lichaam beter belast kan worden en zal zorgen voor betere prestaties en minder blessures. Om hockeyers hierbij te helpen bieden wij onderstaande producten aan. Vertel ons jouw wensen en wij bieden een pakket aan op maat.

Fysieke trainer

Het Hockey Performance Centre heeft fysieke trainers in dienst die fysieke training kunnen geven gericht op het hockey. Afhankelijk van het niveau en de leeftijd zullen zij zorgen voor de meest passende training.

Fysieke begeleiding

Het Hockey Performance Centre kan voorzien in fysieke begeleiding op de club. Zo beschikken wij over het train-de-trainer principe waarbij we de fysiek trainer op de club begeleiden om de juiste fysieke training, gericht op hockey, te geven aan ieder team.

Fysieke testen

Periodiek fysiek testen gedurende het seizoen vertelt hoe het team er fysiek voor staat en waar zowel het team als individu  gericht aandacht aan kunnen besteden om blessures te voorkomen en fysiek nog sterker te worden.

Workshops

Het Hockey Performance Centre deelt graag zijn kennis op het gebied van fysieke training. Interesse in een presentatie voor alle trainers op de club in combinatie met een fysieke training of iets anders op dit gebied? Neem dan contact met ons op en we kijken wat mogelijk is.

Interesse in een of meerdere van deze diensten,

neem contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is.

Contact